Amazonit tårn

135,00 kr.

Størrelse: 9 x 2,5 cm (størrelsen kan variere – alle sten er unikke)

Kvalitet: God kvalitet

Stjernetegn: Jomfru, Vandmand, Fisk, Tyr

Hver eneste sten er unik og forskellig. Små skønhedsfejl er naturlige i mineraler. Vi sikrer dig den bedste kvalitet og pakker sikkert og skånsomt dine mineraler når du køber lommesten hos os.

4 på lager

Quantity:
Size Chart

Beskrivelse

Historie:

Amazonit er opkaldt efter den store flod, der løber igennem store dele a Syd Amerika. Man er dog ikke sikker på at der nogensinde er blevet fundet amazonit, hverken i eller i nærheden af floden.

Amazonit er blevet brugt, både i det gamle Egypten og i gamle Sydamerikanske kulturer. I Sydamerika mener man at stenen blev brugt til medicinske formål, og at hvis man bar den i et smykke, kunne den give sin bærer håb.

I Egypten finder man stenen på kong Tut’s grav og på den gyldne maske han bar. Her blev stene anset for at være blandt en af de mest værdifulde sten man overhovedet kunne få. Den blev anset for at være beskyttende og vejledende i efterlivet. 

Facts:

Amazonit tilhører mineralgruppen feltspar, hvor man også finder Labradorit og månesten. Amazonit får sin smukke farve fra bly og indeholder ofte hvide striber, som er tynde lag af kvarts eller anden feltspar. Amazonit er ikke som sådan farligt, men pga. blyindholdet, skal man ikke indtage eller sutte på stenen, da det i større mængder er giftigt.

Mineralet scorer 6-6,5 på mohs skala, hvilket forklarer hvorfor man ikke så ofte ser det i smykker. Til gengæld er det en smuk sten, som er god til udskæringer. Her i butikken vil du typisk finde amazonit som lommeten, tårne, kugler eller udskårende figurer.

I gamle dage blev amazonit næsten udelukkede minet i Rusland, men nu om dage mines den også i Kina, Libyen, Mongoliet og USA. Små mængder af mineralet kan dug findes i mange andre dele af verden

Energier:

Man siger om amazonit, at den har en beroligende virkning, og at den kan hjælpe med at fjerne aggressioner, ved hjælp af boost til ens selvværd. Denne effekt siges at være større hos kvinder. Den hjælper også til større selvstændighed og mere selvkontrol. Derudover mener man at den kan styrke kommunikationsevner, og hjælpe med at udtrykke sig klart og ærligt, for på den måde at skabe dybere forbindelser til andre.

Stenen siges at kunne afhjælpe hals og lungeproblemer, og så skulle den hjælpe med Calsium mangel og knogleskørhed.

Stjernetegn:

Jomfru, Vandmand, Fisk og Tyr

 

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.