Armbånd Rød Jaspis

200,00 kr.

Armbåndet har en diameter på 6,5 cm.

Stenperle:1,8×1,2 cm

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Armbånd

Armbånd lavet af krystal, samlet på en elastiksnor. Perlerne er naturlige og har forskelligartede størrelser.

Jaspis

Historie:

Jaspis har være brugt i over 7000 år. I Indus-dalen har man fundet spor af gamle buebor, hvor spidsen var lavet af jaspis. Borene blev blandt andet brugt til at bore huller i perler, karneol og lapis lazuli.

I mange civilisationer har rød jaspis været forbundet med fysisk og spirituel styrke og blev ofte sat i beskyttende amuletter. I vikingelegenderne har Sigurd Fafnersbane et sværd, der er dekoreret med rød jaspis. Dette blev også set som et symbol på hans styrke.

Egypterne forbandt rød jaspis med fertilitet og gudinden Isis, og mange indianske stammer forbandt stenen med moder jord. De mente, at stenen styrkede ens helbred og genfødsel.

Facts:

Jaspis er en del af calsedon-familien og er derfor en krypto-krystallinsk kvarts. Desuden er jaspis et aggregat, som ud over calsedon kan bestå af en række andre ting, som er med til at give hver type jaspis sit unikke udseende. For eksempel indeholder rød jaspis hæmatit eller jern, som giver den røde farve, og dalmatinerjaspis får sine pletter fra mangan.

Jaspis bruges primært til smykker, men har også været brugt i industrien til slibemiddel og i byggeindustrien til fliser. Jaspis har en hårdhed på 7, hvilket gør den ideel til disse formål. Det, samt det faktum at den ikke har en naturlig spaltningsretning, giver en meget robust og slidstærk sten.

Jaspis er et relativt almindeligt mineral, som findes rigtig mange steder i verden. Af større producenter kan nævnes Australien, Rusland, Indien og USA.

Energier:

Rød jaspis siges helt fra gammel tid at give mod og styrke til sin bærer, og det er stadig noget af det, man i dag forbinder stenen med. Den hjælper os med at være disciplineret og fokusere, og den er især god til entreprenører og kunstnere, som har svært ved at færdiggøre projekter. Stenen hjælper os med at håndtere vores frygt for at fejle såvel som for at opnå succes.

Rød jaspis er en af flere muligheder, hvis man vil rense ens omgivelser for elektromagnetisk energi.

Stenen kan også med fordel benyttes af atleter til at øge muskelvækst.

Stjernetegn:

Rød: Tyr og Løve

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.