Rosa aurakvarts lommesten

30,00 kr.

Størrelse: 2×2 cm (størrelsen kan variere – alle sten er unikke)

Kvalitet: God kvalitet

Stjernetegn: Alle

Hver eneste lommesten er unik og forskellig. Små skønhedsfejl er naturlige i mineraler. Vi sikrer dig den bedste kvalitet og pakker sikkert og skånsomt dine mineraler når du køber lommesten hos os.

17 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Historie:

Aurakvarts er et relativt nyt materiale, som kun har eksisteret siden engang i 1990érne. Måden at skabe Aurakvarts på er opfundet af 3 amerikanere, og de tog patent på metoden i 2006. Stenen har siden vundet stor popularitet på grund af de mange farvemuligheder.

Facts:

Aurakvarts er almindelig kvarts, ofte bjergkrystal, røgkvarts eller ametyst, som har fået en overfladebehandling. Behandlingen påføres ved det man kalder fordampning eller dampaflejring, hvor man kan påføre et meget tyndt lag af forskellige metaller. På denne måde kan man opnå et hav af effekter og farver. Hver farve Aurakvarts har fået tildelt sit eget navn, men i bund og grund, er processen den samme og det er altid kvarts der er behandlet. Den mest kendte type er Engle aurakvarts, som har et lyst og sart skær, i lyserød og gule toner, med en hvid eller klar bundfarve. Denne variant fremstilles ved at lægge en kombination af sølv og platin på bjergkrystaller.

Her i butikken har vi både engle aurakvarts og andre varianter. Vi har dem som tårne, spidser, klynger og lommesten.

Fordi der er tale om kvarts, har stenen en hårdhed på 7, men man skal være opmærksom på at være lidt forsigtig med belægningen.

Energier:

Hver type aura kvarts forbindes med sine egne egenskaber og evner herunder finder du en liste over dem vi forhandler her i butikken:

Engle aurakvarts/opal aurakvarts: Er en rolig sten, som siges at kunne skabe indre ro og styrke selvtillid og intuition. Stenen sættes i stærk forbindelse med det åndelige og siges at støtte spirituelle evner og bevidsthed om det spirituelle. Stenen er god for kærlighed og empati, og er god for folk der arbejder med mennesker.

Aqua aurakvarts: Siges at styrke kommunikation og ærlighed. Stenen bruges i healing til at forstærke andre sten og bruges til behandling af genetiske sygdomme. Man siger at aqua aurakvarts skaber balance og kan frigøre dig for negativitet og stress.

Tanzine aurakvarts/Indigo aurakavarts: Man siger at stenen giver mod til at følge sit instinkt og at den øger intuition. I healing bruges den til behandling af epilepsi, ADHD, hjerneskader.

Æble aurakvarts: Siges at give følelsesmæssig stabilitet og et positivt livssyn. Kan bruges til at booste din energi, og siges at være god til at bryde bånd med de personer der har forladt dig, så som ex-kærester. Stenen forbindes med milten og siges at beskytte den, hvis man bare stenen omkring det område.

Rosa aurakvarts: siges at kunne styrke kærlighed til sig selv, og hjælper med ubalance i kroppen. Den siges at kunne gøre puberteten hos piger letter at komme igennem og så skulle den være god ved problemer med menstruation.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.