De syv chakra kit

95,00 DKK

De syv chakraer er de vigtigste energicentre i kroppen og med dette sæt, får du alle stenene samlet. Chakra betyder “hjul” på sanskrit – et hjul med frit flydende positiv energi. Du kan læse mere om De syv Chakra lidt længere nede på siden.


Stjernetegnskittet består af 7 små lommesten

Sodalit, ametyst, aventurin, blondeagat, citrin, karneol, tigerøje

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

De 7 chakras

Når man taler om de 7 chakra, taler man om energipunkter i kroppen. Nogen mener at der er over 100 chakra, men de 7, er hovedpunkter der går fra toppen af hovedet og ned langs rygsøjlen. Hver af dem tilskrives en farve og nogle egenskaber, som passer med stedet på kroppen hvor chakraen er placeret. Farven bruges ofte til at forbinde chakraen til krystaller af samme farve.

Rød sten – Karneol: Rodchakra (Muladhara) repræsenterer vores fundament. På den menneskelige krop sidder den ved bunden af ​​rygsøjlen og giver os en følelse af at være jordet.


Orange/brun sten – Tigerøje:
Sacral Chakra (Swadhisthana) hjælper med at informere, hvordan vi forholder os til vores følelser og andres følelser. Det styrer også kreativitet og seksuel energi.


Gul sten – Citrin:
 Solar plexus chakra taler til din evne til at være selvsikker og i kontrol over dit liv. Tænk tilbage på sidste gang, du havde sommerfugle eller følte en klump i maven: det er Manipura-chakraet der arbejder i kroppen.


Grøn – Aventurin:
Hjertechakra (Anahata) er broen mellem de nedre chakraer (forbundet med materialitet) og de øvre chakraer (forbundet med spiritualitet). Som navnet antyder, kan dette chakra påvirke vores evne til at give og modtage kærlighed – fra andre og os selv.


Lys blå – Blondeagat:
 Halschakra (Vishuddha) giver stemme til hjertechakraet og kontrollerer vores evne til at kommunikere vores personlige kraft.


Blå/lilla – Sodalit:
Tredje øje-chakra (The Ajna), kontrollerer vores evne til at se det store billede og oprette forbindelse til intuitionen. Tænk på det som sjælens øje: det registrerer information ud over overfladeniveauet.


Lilla – Ametyst:
Crown Chakra (Sahasrara) sidder ved hovedets krone og repræsenterer vores evne til at være fuldt forbundet åndeligt. Når du helt åbner din krone chakra – noget meget få mennesker nogensinde gør! – er du i stand til at få adgang til en højere bevidsthed.


Ovenstående stenbeskrivelser følger med i købet. Stenene kan variere i form og størrelse – hver sten er unik.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.