Fluorit lommesten

15,00 kr.

Styrker ordenssansen og koncentrationen. God for hukommelsen, og hjælper evnen til at samarbejde.
Stjernetegn: Fisk, stenbuk
Fysisk: Hjælper ved hals- og næseproblemer.

6 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Størrelse: ca. 2 x 2 cm (størrelsen kan variere – hver eneste sten er unik)

Fluorit

Historie:

Fluorit, eller fluorspar som det hed i gamle dage, har været kendt og brugt i mange af de gamle civilisationer. Generelt troede man at fluorit indeholdt krystalliseret lys, og den blev af samme grund forbundet med indsigt og oplysning.

I det gamle Grækenland blev stenen brugt på samme måde som Ametyst, nemlig til at fremme ædruelighed.

I Egypten mente man at Regnebuefluorit kunne hjælpe med at skabe forbindelse til guderne. Man lavede mange udkårende skarabæer og satte dem i statuer af de forskellige guder.

Facts:

Fluorit findes i et hav af farver. Stenen er allokromatisk, hvilket betyder at den i sin reneste form er helt klar, men ofte opnår andre farver, ved at indgå forbindelser med andre elementer. Derfor ser man den også ofte med flere farver i samme mineral. Fluorit har en hårdhed på 4. Dette betyder at det er et relativt blødt mineral, som ikke er specielt egnet til smykker. Her i butikken forhandler vi fluorit i mange former. Lommesten, tårne, og kugler. Disse er alle blevet formet af menneskehænder. Men vi sælger også fluorit i rå form, og her vil man ofte kunne se dens smukke naturlige kubiske krystalstruktur.

Fluorit findes i store dele af verdenen, men man finder specielt store mængder i Kina, Mexico og Sydafrika.

Energier:

Fluorit siges at have mange gode egenskaber. Den skal efter sigende kunne afhjælpe hals og- tarmproblemer, styrke led og knogler og nedsætte kvalme.

Stenen kan hjælpe med at få ryddet op i tanker og dermed styrke koncentrationen, ordenssansen og hukommelsen. Det siges også at den kan hjælpe dig på den rette kurs i livet.

Stjernetegn: Stenbukken og fisken

 

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.