Kuglearmbånd mosagat

129,00 kr.

Armbåndet har en indvendig diameter på 5 cm.

Perlernes diameter er 8 mm.

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Armbånd

Armbånd lavet af rundslebne krystaller og samlet på en elastiksnor. Perlerne er af natursten, og der vil derfor forekomme en naturlig variation i farver og nuancer.

Mosagat:

Historie:

Mosagat har været kendt i mange kulturer rundt om i verden. I det gamle Egypten, blev stenen betragtet som en helbredende sten, som desuden skulle afværge onde ånder og ulykker. Den blev her primært brugt til amuletter.

I Romerriget og Grækenland, har man også mange tidlige fund af mosagat. Her blev den også brugt i smykker, og især i Sigillater(forseglingsringe). Her mente man at stenen gav mod og styrke, og hvis den blev båret i smykker, kunne den beskytte mod farer. Herudover blev stenen brugt som ofringsgave til gudinden Diana, som blev forbundet med månen, jagt, natur og frugtbarhed.

Facts:

Mosagat er som alle andre agater en del af kalsedon familien. Stenen kendetegnes ved de meget karakteristiske indeslutninger eller mønstre. Som enten ligner mos, træ eller grene. Mønstrene opstår ved at mineraler eller organisk matriale bliver fanget af agaten, mens denne dannes. Lidt på samme måde, som når insekter eller plantedele fanges i rav. Dette gør hvert enkelt stykke sten meget unikt, og man vil aldrig opnå samme type ensartedhed, som man kan ved safirer eller rosakvarts.

Mosagat findes i en række forskellige nuancer, som grøn, lysegrøn, brun, beige og pink. Den findes forskellige steder i verden, såsom USA, Brasilien, Indien, Australien, Sydafrika og Rusland. Hver lokation har sine særlige kendetegn, både i mønstre og farve, for eksempel er mosagat fra Sydafrika kendt for sin grønne farve og skarpe mønstre.

Mosagat har en hårdhed på 6,5- 7 på mohs skala, hvilket gør dem velegnede til smykker, og lommesten. Her i butikken finder du dem desuden også som tårne og kugler.

Energier:

Mosagat symboliserer jord og natur, og menes derfor at kunne skabe forbindelse til naturen og give en følelse af ro og harmoni. Det gør den blandt andet ved at afhjælpe fløjlsmæssig ubalance, berolige ved stærkt temperament og øge ens tolerance i forhold til andre. Desuden siges den at være god for koncentrationsevnen og gøre dig bedre til at kommunikere og enes med andre.

Mosagat siges at være god for fordøjelsessystemet og kunne hjælpe dig med at udskille giftstoffer fra kroppen. Desuden bruges den for at undgå lavt blodsukker og dehydrering. Og ikke mindst bruges den mod infektioner, svamp og andre hudsygdomme.

Stjernetegn:

Stenbukken og Jomfruen

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.