Kuglearmbånd opalit

129,00 kr.

Armbåndet har en indvendig diameter på 5 cm.

Perlernes diameter er 8 mm.

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Armbånd

Armbånd lavet af rundslebne krystaller og samlet på en elastiksnor. Perlerne er af natursten, og der vil derfor forekomme en naturlig variation i farver og nuancer.

Opalit

Historie:

Opalit som de fleste kender det i dag har en relativ kort historie. I 1980’erne blev navnet synonym for denne syntetiske opal, som vi også forhandler her i butikken.  I gamle dage have navnet dog en anden betydning. Her blev navnet brugt om naturlig almindelig opal(altså uden farvespil) i grønne nuancer. Desuden blev navnet i lang tid brugt til at beskrive alt syntetisk opal, og først senere blev det forbundet med denne specifikke variant, som er fremstillet af glas.

Facts:

Det materiale som i dag kendes som opalit, er syntetisk fremstilet, og har ikke noget med naturlig sten at gøre. Det er et materiale der primært består af glas, og engang imellem er der blandet metal og plastik i for at give mere farvespil. Fordi det er menneskeskabt, er det nemt at styre farven på materialet, og det findes derfor i et hav af varianter. Her i butikken arbejder vi primært med den hvidlige variant, som kan fås i lommesten, tårne, figurer og smykker.

Dette smukke materiale kan i princippet fremstilles over alt i verden. Men af store producenter, kan nævnes Australien, New Zealand, Tyrkiet og USA

Energier:

Opalit er en meget rolig sten, med meget positiv energi. Mineralet forbindes med sindsro, og en ny begyndelse.  Desuden ses den som et symbol på renhed klarsyn, og optimisme. Så den er altid god at have med på vejen.

Den siges at kunne afhjælpe søvnløshed og mareridt. Herudover siger man at den er god for luftvejssystemet og kan være til hjælp ved lungesygdomme.

Stjernetegn:

Krebs, Fisk og Skorpion

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.