Kuglearmbånd rød healer

129,00 kr.

Armbåndet har en indvendig diameter på 5 cm.

Perlernes diameter er 8 mm.

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Armbånd

Armbånd lavet af rundslebne krystaller og samlet på en pink elastiksnor. Perlerne er af natursten, og der vil derfor forekomme en naturlig variation i farver og nuancer.

Jordbærkvarts/Rød healer

Historie:

Der er ikke meget information at finde om jordbærkvarts/rød healer før omkring 1970’erne. Den eneste tidligere benævnelse der kan have med stenen at gøre er i slutningen af 1800-tallet, hvor man i det nordlige England fandt en sten der blev kaldt scarlet quartz. Dens beskrivelse svarer nogenlunde til det vi i dag kender som Jordbærkvarts.

I 1970’erne dukkede stenen op under navnet jordbærkvarts, men sælgeren ville ikke afsløre hvor den kom fra. Mange mener dog at den var fra Mexico. Man løb meget hurtig tør for materiale, og et marked for syntetiske varianter opstod meget hurtigt. I dag er der fundet nye lokaliteter med jordbærkvarts, men man skal stadig være opmærksom på at det er et stort marked for både syntetisk jordbærkvarts og imitationer af det. 

Facts:

Jordbærkvarts og rød healer, er en lyserød-rød variant af kvarts, med synlige indeslutninger af rødlige mineraler, som for eksempel alurgit eller lepidolit. Forskellen på jordbærkvarts og rød healer, ligger udelukkende i typen af og farven på de indeslutninger er i stenen og mange vil sige at de to er forskellige navne for det samme mineral. Jordbær kvarts/ rød healer er en ret sjælden variant af kvarts, men på trods af det, er det ikke en særlig dyr sten, hvilket gør den ideel, hvis du skal til at starten din stensamling. Her i butikken har vi den primært som lommesten og tårne, men stenen egner sig også til smykker, på grund af hårdheden på 7.

Kært barn har mange navne, og det gælder også for denne variant af kvarts, som også går under navnene, rød kvarts, ild kvarts, jernholdig kvarts og hæmatit kvarts.

Jordbærkvarts/rød healer former sig i det trigonale krystalsystem og findes ofte som én stor krystal. Stenen findes flere steder i verden, bland andet i Rusland, Kasakhstan, Brasilien og Mexico 

Energier:

Rød healer(ild kvarts): Siges at hjælpe mod angst og depression og bruges ligesom jordbærkvarts ved fretilitetsbehandling. Desuden siges den at være god hvis man har søvnproblemer. I healing bruges den til at forbedre blodcirkulation, og støtte de rensende organer, så som leveren.

Stjernetegn:

Rød healer: Skorpion og Stenbuk

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.