Kuglearmbånd Shungit

125,00 kr.

Armbåndet har en indvendig diameter på 5 cm.

Perlernes diameter er 8 mm.

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Armbånd

Armbånd lavet af rundslebne krystaller og samlet på en pink elastiksnor. Perlerne er af natursten, og der vil derfor forekomme en naturlig variation i farver og nuancer.

Shungit

Historie:

Den første videnskabelige tekst om shungit er fra 1879 af Aleksandr Inostrantsev. Han var en russisk geolog og navngav stenen efter minen Shunga i Rusland.

Man har fundet tegn på, at lokalbefolkningen i samme område brugt stenen til spirituel praksis i mange tusinder af år. I russisk folkehistorie blev stenen kaldt for livets sten, og der findes tekster, der omhandler en sten med navnet aspidniy, som sandsynligvis er det samme materiale. Disse tekster er fra 1706, hvor tsar Peter den Store forespurgte materialet til at lægge i fontænerne i sin have. Selv samme tsar bød også sine soldater at tage stenen med til at rengøre drikkevandet, når de skulle i krig. Man har således i mindst 300 år brugt stenen til at rense vand med.

Facts:

Shungit er ud fra definitionen, at mineraler altid har en krystalstruktur, ikke et mineral. Det er et materiale, der består af varierende mængder kulstof, som former sig i molekyler med navnet fullerene. Dette er ikke helt uvæsentligt, da kulstofmolekyler af denne type bruges i industrien til elektronik, samt i medicinalindustrien og til at forbedre miljøet.

Shungit deles op i tre kategorier afhængig af dens kulstofindhold.  Kategori 1, også kaldet Nobel shungit, inderholder over 90 % kulstof og er ekstremt sjælden. Kun omkring 1% af shungit er i kategori 1. Disse sten er helt spejlblanke og meget skrøbelige. Kategori 2 og 3 har et lavere indhold af kulstof, men de er langt mere tilgængelige. De kan have varierende indeslutninger og en kulstofprocent på imellem 50-89. De er langt mere holdbare og langt mindre kostbare. Når det så er sagt, er shungit et meget blødt materiale og scorer 3,5-4 på Mohs skala.

Rusland er den absolut største leverandør af shungit, men man finder den blandt andet også i Østrig, Kina og Indien.

Energier:

Shungit siges at skabe balance imellem arbejde og hjemmelivet, samt hjælpe os med at se igennem mentalt rod, og på den måde se, hvad der er vigtigt i nuet. Den hjælper med at prioritere, finde tid til at skabe ro og slappe af.

Shungit bruges af nogle til at rense vand og til at skærme mod stråling fra elektriske apparater. Derudover bruges stenen i healing til at booste immunsystemet og celleproduktionen. Den siges at kunne give bedre søvn og fjerne bekymringer. 

Stjernetegn:

Tyr, Jomfru og Stenbuk

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.