Regnbue månesten lommesten

30,00 kr.

Størrelse: 2×2,5 cm (størrelsen kan variere – alle sten er unikke)

Kvalitet: God kvalitet

Stjernetegn: Krebs, Vægt, og Skytte

Hver eneste lommesten er unik og forskellig. Små skønhedsfejl er naturlige i mineraler. Vi sikrer dig den bedste kvalitet og pakker sikkert og skånsomt dine mineraler når du køber lommesten hos os.

7 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Historie:

Regnbuemånestens historie er svær at skelne fra rigtig månestens, da man ofte har tænkt at det var den samme sten. Regnbuemånestenen har fået sit navn fra dens skønne væld af farve, og det skær der er i stenen. I det gamle Rom troede man at månesten var månestråler der var størknet, og deraf kommer navnet. Regnbuemånesten havde sin storhedstid omkring år 1900-1920, hvor kunstnere inden for bevægelser som Art Nouveau og skønvirke var meget begejstret for stenen. Den danske sølv- og guldsmed Georg Jensen er blandt andet kendt for at bruge regnbuemånesten.

Facts:

Regnbuemånesten er et ret forvirrende navn, da der slet ikke er tale om en månesten. Både månesten og regnbuemånesten kommer fra feldspat-familien, men det er også der lighederne stopper. Månesten får sin smukke effekt fra indeslutninger af albit, mens regnbuemånesten minder meget mere om labradorit, og får sit farvespil, eller Schiller-effekt, på grund af de tynde lag mineralet dannes i.

Stenen har en hårdhed på 6-6,5 på Mohs’ skala, hvilket betyder at det er en sten man skal behandle med omhu, hvis man har den i en fingerring. Stenen er nemlig modtagelig overfor slid, og ved for hård brug vil overfladen blive mat og kedelig at se på.

Her i butikken finder du både regnbuemånesten i vores samling af mineraler (ofte med indeslutninger af schorl) og i vores smykker. Stenen kan være et fint alternativ til perler, hvis man gerne vil have noget lidt mere slidstærkt i sine smykker.

Regnbuemånesten findes mange steder i verden, men nogle af de største producenter er Indien, Sri Lanka, Madagascar, Myanmar og USA.

Energier:

Regnbuemånesten associeres med en meget stærk feminin energi, og den siges at kunne øge intuitionen og styrke følelser og kærlighed. Den siges at kunne skabe mental klarhed og kunne beskytte imod negative energier. Dette gør stene velegnet til hjælp i meditation, og den kan også støtte dig i stressende situationer. Den åbner dit sind for nye muligheder og nye begyndelser.

I healing bruges stenen til at afhjælpe fertilitetsproblemer, og den bruges også imod menstruationssmerter. Derudover siges regnbuemånesten at være god for fordøjelsen, kunne afhjælpe problemer relateret til leveren, og så siges den at kunne øge kroppens evne til at optage vitaminer.

Stjernetegn:

Skorpion, Vægt, Krebs, Skytte og Løve

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.