Rosakvarts lommesten

20,00 kr.

Størrelse: 2×1,5 cm (størrelsen kan variere – alle sten er unikke)

Kvalitet: God kvalitet

Stjernetegn: Tyr, Vægt og Krebs

Hver eneste lommesten er unik og forskellig. Små skønhedsfejl er naturlige i mineraler. Vi sikrer dig den bedste kvalitet og pakker sikkert og skånsomt dine mineraler når du køber lommesten hos os.

21 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Historie:

Rosakvarts har ikke så underligt fået sit navn fra dets farve.  Stenen er første gang nævnt på skrift af Plinius den Ældre, som mente at kvarts var is der var frossen permanent. Derfor brugte man den til at køle hænderne. Brugen af rosakvarts kan spores tilbage til det gamle Mesopotamien, 7000 f. kr. hvor man har fundet smykker med rosakvarts perler. Romerne brugte stenen til talismaner og udskårende segl, for at vise ejerskab. Desuden menes stenen at have været brugt af de gamle Egyptere til at fremme skønhed og forebygge alderdom.

Facts:

Rosakvarts er som navnet antyder en type af kvarts. Kvarts er Allokromatisk, hvilket betyder at det farves af de elementer de indgår forbindelser med. Rosakvarts får sin farve fra titanium, jern eller mangan og er en af de mest almindelige typer af kvarts.

Rosakvarts bruges meget i smykker, da stenen har en hårdhed på 7. Dette gør at den kan modstå utroligt meget slid. Her i butikken finder du rosakvarts i rigtig mange afskygninger. Vi har tårne, kugler, lommesten, rå stykker og også udkårende figurer. Vi har nogle meget smukke kugler der udviser en effekt som hedder Asterisme eller stjerneffekt. Denne effekt opstår, når indeslutninger i en sten lægger sig på en ganske bestemt måde, så lyset kan reflektere og danne en stjerne.

Rosakvarts er ikke meget sjældent i sammenligning med andre mineraler der bruges til smykker. Det dannes ofte i store formationer, og findes mange steder i verden. Dog er det værd at nævne Brasilien og Madagaskar, som miner store mængder af mineralet, og i ret høj kvalitet.

Energier:

Rosakvarts er stærkt forbundet med kærlighed. Både romantisk, men også platonisk. Stenen siges at kunne åbne hjertet, så man bedre kan lukke kærlighed ind, og øge harmonien i et kærlighedsforhold. Derudover siges det at den kan beskytte mod bitterhed og frustration, og desuden øge følelsen af lykke. Det er en blid sten med beroligende energier, som også resucerer stress og negative følelser.

Man mener at den kan øge blodcirkulationen og fremskønne helingsprocesser. Og så skulle den give dig en pæn hud. Stenen bruges også til at beskytte med elektromagnetisk stråling, ved at sætte den i nærheden af elektriske apparater.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.