Unakit Buddha

150,00 kr.

Giver dig en større bevidsthed om nuet, afbalancerer dine følelser og din krop.
Stjernetegn: Skorpion
Fysisk: Giver sundhed til gravide og den ufødte.

3 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Mål: 3,5 x 3,5 cm (kan variere i størrelsen – hver sten er unik)

Historie:

Unakit får sit navn fra Unaka bjergene som ligger i det vestlige North Carolina og det øslige Tennesee. Det er her stenen først er blevet fundet. I et lille områpde i New Jersy, er stenen også kendt som Pompton Granit. I dette område er der belvet udvundet store mængder af unakit, til arkitekturisk brug. En af de mest kendte steder, hvor unakit er blevet brugt, er The Smithsonian Museeum, som er et stort naturhistorisk museeum i Washington DC. Her er stenen brugt på fortrappen og som flisegulv, i dele af museet.

Facts:

Unakit er et agregat, bestående af pink ortoklas(feldspar), grøn epidot og farveløs – hvid kvarts. Unakit bliver til, når granit bliver ændret af hydrotermisk væske til epidot, og unakit er derfor det man kalder et metamorf materiale, fordi det har ændret sig fra en ting til en anden.

Unakit bruges som tidligere nævnt i arkitektur, men også helt lavpraktisk som knuste sten til foreksempel veje. Stenen har en hårdhed på 6-7 på mohs skala, og findes derfor også i smykker. Her i butikken har vi nogle få smykker med unakit, men sælger den mest som lommesten og tårne.

Ud over USA, mines stenen også i Sydafrika, Sierra Leone, Brazilien og Kina

Energier:

Man siger at unakit er en rolig sten der hjælper med at skabe balance. Ikke bare på det fysiske plan, men også det psykiske og det spirituelle. Derfor bruges stenen også til at fremme clairvoyante evner. Unakit kan bruges ved ubalance og kan være meget brugbar, hvis du føler at livet er rodet og ude af kontrol.Stenen skaber også en følelse af harmoni og geleret velbefindende.

Det siges om unakit at den kan være til hjælp, hvis man har problemer med fertilitet, ,og at den er god for den gravide og det ufødte barn.Herudover bruges stenen som lindring ved gigt og andre former for ledsmerter.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.