Chakra armbånd

60,00 DKK

De syv chakraer er de vigtigste energicentre i kroppen. Chakra betyder “hjul” på sanskrit – et hjul med fritflydende positiv energi. Du kan læse mere om De syv Chakra lidt længere nede på siden.

7 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Når man taler om de 7 chakra, taler man om energipunkter i kroppen. Nogen mener at der er over 100 chakra, men de 7, er hovedpunkter der går fra toppen af hovedet og ned langs rygsøjlen. Hver af dem tilskrives en farve og nogle egenskaber, som passer med stedet på kroppen hvor chakraen er placeret. Farven bruges ofte til at forbinde chakraen til krystaller af samme farve.

Rød sten – Rød jaspis: Rodchakra (Muladhara) repræsenterer vores fundament. På den menneskelige krop sidder den ved bunden af ​​rygsøjlen og giver os en følelse af at være jordet.


Orange sten – Fersken aventurin:
Sacral Chakra (Swadhisthana) hjælper med at informere, hvordan vi forholder os til vores følelser og andres følelser. Det styrer også kreativitet og seksuel energi.


Gul sten – Citrin:
 Solar plexus chakra taler til din evne til at være selvsikker og i kontrol over dit liv. Tænk tilbage på sidste gang, du havde sommerfugle eller følte en klump i maven: det er Manipura-chakraet der arbejder i kroppen.


Grøn – Aventurin:
Hjertechakra (Anahata) er broen mellem de nedre chakraer (forbundet med materialitet) og de øvre chakraer (forbundet med spiritualitet). Som navnet antyder, kan dette chakra påvirke vores evne til at give og modtage kærlighed – fra andre og os selv.


Blå – Sodalit:
Halschakra (Vishuddha) giver stemme til hjertechakraet og kontrollerer vores evne til at kommunikere vores personlige kraft.


Lilla – Ametyst:
Tredje øje-chakra (The Ajna), kontrollerer vores evne til at se det store billede og oprette forbindelse til intuitionen. Tænk på det som sjælens øje: det registrerer information ud over overfladeniveauet.


Hvid – Bjergkrystal:
Crown Chakra (Sahasrara) sidder ved hovedets krone og repræsenterer vores evne til at være fuldt forbundet åndeligt. Når du helt åbner din krone chakra – noget meget få mennesker nogensinde gør! – er du i stand til at få adgang til en højere bevidsthed.


Størrelse:
ca. 5 cm i diameter (størrelsen kan variere – hver eneste sten er unik)
Armbåndet er med elastik.

 

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.