Labradorit figur

50,00 kr.

Er du udkørt, giver labradorit dig kræfterne tilbage. Den står for styrke, udholdenhed og fremskridt.
Stjernetegn: Skytte, løve, skorpion
Fysisk: Fjerner stress og uro

6 på lager

Quantity:

Beskrivelse

Mål: 4 x 2,5 cm (kan variere i størrelsen – hver sten er unik)

Historie:

I 1770 blev labradorit officielt opdaget på Skt. Pauls ø, som ligger i området Labrador i Canada, og heraf kommer navnet. Stenen har som så mange andre været kendt længe inden den fik sit officielle navn. Den har været fundet i over 1000 år gamle gravsteder i lokalområdet og der er også noget der tyder på at inuit har kendt, til stenen længe før den officielle opdagelse blev gjort. De mente at labradorit var nordlys, der var frosset og faldet ned fra himmelen.

Facts:

Labradorit hører til faldspat familien, og er kendt for sit smukke farvespil. Det er dog ikke alt labradorit der udviser Schiller-effekt, eller labradroessence som det også kaldes. Effekten skyldes her at labradorit ofte danner sig i tynde lag, hvor lyset brydes og kastes tilbage og giver et væld af smukke farver. De Smukkeste sten bruges ofte til smykker, og skæres ofte som cabochon, hvor man rigtig kan nyde effekten. Labreadorit dannes i det trikline krystalsystem, men findes kun ekstremt sjældent i hele krystaller. I stedet dannes de ofte i plader, og kan findes i meget store stykker.

Stenen består primært af Calcium og har en hårdhed på 6-6,5. Her i butikken har vi labradorit i mange former. Kugler, figurer, tårne, og smykker.

Labradorit mines mange steder i verden. Nu om dage foregår den største produktion af labradorit i Madagaskar, men ellers forbinder mange stenen med Canada, og Findland. I findland mines en meget høj kvalitet af labradorit, som har fået navnet spectrolit. Dette navn brugs udelukkede om sten fra Findland, hvor farvespillet i stenen er ekstremt godt.

Energier:

Labradorit bruges i den spirituelle verden til at dæmpe angst og stress. Man siger desuden at den er god for viljestyrken og udholdenheden, og stenen bruges derfor nogle gange i krævende arbejdssituationer, eller hvis man har en tendens til at arbejde for meget.

I forbindelse med healing bruges stenen til problemer med øjnene og immunsystemet, og nogen siger også at den kan være en hjælp ved sygdomme i hjernen. Desuden siges den at lindre Astma, Bronchitis og være god for helt almindelige forkølelse og influenza.

Stjernetegn:

Skytte, Løve og Skorpion

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.