NAYA Vedhæng

69,00 kr.

Giver dig mulighed for at udnytte dit talent fuldt ud. Den giver styrke og indsigt, skaber klarhed og fokus.
Stjernetegn: Alle
Fysisk: Mod hudsygdomme, kredsløbsforstyrrelser og svimmelhed

Ikke på lager

Beskrivelse

Størrelse: ca. 3 x 2 cm (størrelsen kan variere – hver eneste sten er unik)

Historie:

Bjergkrystal har altid været omgærdet af mystik, og utallige civilisationer har brugt den i forbindelse med forskellige ritualer. Mest kendt er nok krystalkuglen, som blev brugt til at spå med.  De gamle grækere mente at det var is fra gudernes bjerg, og i mere end 9000 år har man brugt stenen i smykker, og som talismaner. Og i nyere tid har den også fundet sin plads til mere praktisk brug.  Stenen er blevet brugt til ure, radioer og nu om dage til computere og andet elektronisk udstyr, på grund af dens piezoelektriske egenskaber(evnen til at danne elektrisk spænding, hvis den påvirkes mekanisk)

Facts:

Bjergkrystal er den farveløse variant af kvarts. De former sig oftest i aflange krystaller, og tit med seks sider, fordi de ligger i det trigonale krystalsystem. Kvarts er verdens næstmest almindelige mineral, og ses derfor mange steder og i mange afskygninger. Det glæder også for bjergkrystal, som for samlere gør sig ekstra interessant ved sin gennemsigtighed. Det giver et billede af havd der foregår inde i stenen, om det så er små lommer af væske, smukke rutiler eller hele landskaber. Her i butikken har vi både rutilkvarts, kvarts med turmalin og meget mere.

Bjergkrystal har som de andre kvartsvarianter en hårdhed på 7, hvilket betyder at de kan modstå temmelig meget slid. Det gør den god i smykker og velegnet som lommesten.

Bjergkrystal mines mange steder i verden, bla. Storbritanien, Schweiz , Spanien og Madagaskar. Man finder dem ofte i store stykker.

Energier:

Bjergkrystal siges at hele, lede og forstærke. Dette gør den god at bruge sammen med andre krystaller i forbindelse med healing, da den så forstærker disses effekter. Man siger også at det er en rensende sten, som giver ny energi, hjælper immunsystemet og skaber balance. Stenen forbindes endvidere med indsigt, klarsyn, og herved også spådomme. Historisk set har stenen været forbundet med beskyttelse, og også i dag mener man at den kan beskytte mod negative energier og forstyrrelser.

Stjernetegn:

Passer til alle stjernetegn

 

 

 

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Ingen varer i kurven.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.